Páncélos mentők készülnek a melegfelvonulásra

Vágólapra másolva!
Az esetleges atrocitások miatt rohamkocsival, robogókkal és a rendőrökéhez hasonló testpáncéllal felszerelt mentők készülnek a szombati melegfelvonulásra. A mentők az népszerű meleg szórakozóhelyeknél is ügyeletet tartanak.
Vágólapra másolva!

Védőruhás, a rendőrökéhez hasonló testpáncéllal felszerelt mentősök biztosítják majd a Meleg Méltóság Menetét szombaton. A Főnix Speciális Mentők Alapítvány munkatársai motorokkal, robogókkal és egy rohamkocsival biztosítják majd a rendezvényt - mondta a Független Hírügynökségnek Siklósi Gábor, az alapítvány vezetője.

A mentők az elmúlt évek tapasztalatai alapján komolyabb sérültekre, illetve nagyobb sérültszámra is fel vannak készülve.

Az esetleges atrocitások miatt a rendezvényen kívül a mentősök a népszerűbb meleg szórakozóhelyeknél is ügyeletet tartanak majd.

A Meleg Méltóság Menetét szombaton tartják a fővárosban. A résztvevők délután kettőkor indulnak el a Felvonulási térről és várhatóan másfél órával később érkeznek meg az Erzsébet térre.

A rendezvényre kétezernél is több embert várnak a szervezők, Bécsből például különbuszokkal is jönnek résztvevők Budapestre.