Nekünk adná néhány évét Orbán

Vágólapra másolva!
"Ha az emberek is úgy akarják, az életemből szívesen áldozok arra néhány évet, hogy helyreüssük azt, amit a szocialisták tönkretettek" - jelentette ki Orbán Viktor egy honlapján megjelent videofelvételen. Orbán szerint az ősz legnagyobb kérdése, hogy a Fidesz fel tud-e készülni a kormányzásra.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor Fidesz-elnök szerint ősszel a legizgalmasabb az lesz, hogy sikerül-e felkészülnie a Fidesznek a rá váró feladatokra és az emberek támogatnak-e egy mély és erős változást a következő év elejétől. Orbán erről a saját honlapjára szerdán feltett, családi körben felvett videón beszél.

Orbán Viktor - a videó szerint - saját kertjében, hússütés közben azt mondta, hogy nehéz lesz az ősz a kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt, amely az országot gyakorlatilag csődbe juttatta. Szerinte a legfontosabb kérdés az, hogy a Fidesz képes lesz-e mély és erős változásokat elérni. A munkanélküliség nőni fog, ez a gazdaságpolitika az összeomlás felé viszi az országot, tehát az lenne a jó, ha minél kevesebb idő menne kárba a változásig - tette hozzá.

"Én úgy látom, hogy az ország a legfontosabb döntését mintha már meghozta volna, bármerre járok, bárkivel beszélek, bármilyen szakmai megbeszélésen veszek részt (...), mindenki azt mondja, hogy ebből elég volt. Azt már eldöntötték az emberek, hogy ezt nem szabad folytatni, sőt úgy látom, hogy az a gondolat is erős, hogy minél hamarabb történik meg a váltás, annál jobban jár az ország, tehát az emberek sürgetik a változást" - mondta a pártelnök.

Orbán Viktor szerint "Magyarország nem a saját lábán áll, hanem másokén. Még pontosabban mások tartják egy madzagon, és az ősz során ez a kormány nem tudja, de nem is akarja - nem is tudja, hogy ez volna a feladata - talpra állítani". "Én felkészültem (...), ha az emberek is úgy akarják, az életemből szívesen áldozok arra néhány évet, hogy helyreüssük azt, amit a szocialisták tönkretettek" - mondta.