Újabb hat embert fogtak el Cozma-ügyben

Vágólapra másolva!
Újabb hat gyanúsítottat fogtak el a Cozma-gyilkosság ügyében - közölte a rendőrség. Csoportos garázdasággal gyanúsítják őket.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön újabb hat embert vettek őrizetbe a Cozma-gyilkossággal összefüggésben - közölte a Veszprém megyei rendőrség. Az elfogott embereket "csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével" gyanúsítják.

A rendőrség kezdeményezi a hat gyanúsított - S. Tamás, R. István és K. Sándor enyingi, K. Róbert szebényi valamint B. Csaba és B. Iván veszprémi férfiak - előzetes letartóztatását a Veszprém megyei főügyészségen - áll a rendőrség közleményben.

Váradi Piroska, a megyei főkapitányság sajtószóvivője szerint csütörtökön több mint 20 tanút hívtak be a rendőrségre. Ők azonosították a hat gyanúsítottat. A tanúknak 10 fős csoportokból kellett felismerniük a gyanúsítottakat, ilyen, úgynevezett felismerésre bemutatást több mint kétszázat folytattak le a rendőrök.

Marian Cozma román válogatott kézilabdázót, az MKB Veszprém játékosát február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. Segítségére siető sporttársai - a szerb válogatott Zarko Sesum és a horvát Ivan Pesic - életveszélyes sérüléseket szenvedtek, megműtötték őket és hosszabb időn át kórházi kezelésre szorultak. Legutóbb augusztusban vettek őrizetbe gyanúsítottat az ügyben.