Intézetbe került egy elcserélt gyerek

Vágólapra másolva!
Intézetbe került egy hatéves magyar kisfiú, miután kiderült róla, hogy nem vér szerinti gyereke annak a párnak, akik nevelték. A házaspárnak az tűnt föl, hogy a gyerek nem hasonlít rájuk, és a DNS-vizsgálat igazolta, hogy nem az ő fiuk. Azt nem tudni, mi történt a szülés után a pár saját gyerekével.
Vágólapra másolva!

Hat év után derült ki, hogy nem a saját gyerekét neveli egy házaspár - írta a Bors, miután a Danubius Rádió kedd reggeli műsorában egy hallgató beszámolt a történtekről. A két szülő három hónapja kezdett gyanakodni arra, hogy fiuk valójában nem az övék, hiszen a gyerek szem-, haj- és bőrszíne sem hasonlít a felnőttekére.

A DNS vizsgálat a házaspárt igazolta: nem sajátjuk a kisfiú. Azt azonban nem tudni, hogy akkor hol van a pár vérszerinti gyereke, és az sem derült még ki, hogy mi történt. A kórházban ugyanis a szülés napján hat gyerek jött világra, és mindegyiküknél az őket nevelő szülőket igazolta az azóta elvégzett DNS-vizsgálat. Az elcserélt fiút nevelő párt a történtek miatt kikészült: az anya hetekre pszichiátriára került és az apa is betegállományban van. A gyerek intézetbe került.