Meg nem történt kutyaharapással zsarolták a nyugdíjast

Vágólapra másolva!
Két év alatt 900 ezer forintot csalt ki egy nyugdíjasból egy tatabányai nő. Azzal zsarolta áldozatát, hogy feljelenti a rendőrségen, amiért a nyugdíjas kutyája megmarta gyerekét. Az áldozat fizetett, pedig a történet nem volt igaz.
Vágólapra másolva!

900 000 forintot csalt ki egy nyugdíjastól egy tatabányai nő. A nő azt állította, hogy a nyugdíjas kutyája megharapta a lányát, de némi pénzért hajlandó eltekinteni a feljelentéstől. A pénzt két év alatt szedte apránként csalta ki a áldozatától - közölte honlapján a rendőrség.

A 64 éves áldozat csodálkozott a történeten, mert soha nem látta az állítólagos áldozatot. Először 40 000 forintot fizetett zsarolójának, amit a gyerek állítólagos kórházi kiadásaira kértek tőle. Papucsot, köntöst és egyéb használati tárgyakat kellett vásárolnia. Egy másik alkalommal ügyvédre kértek tőle pénzt. TV-je sem volt a zsarolónak, ezért a sértettel vetetett hitelre egy LCD készüléket. Ha nem volt pénz, az asszony aranygyűrűkkel fizetett.

Két lánya tudott a történtekről, egyikük unszolására döntött úgy, hogy nem fizet többet, inkább a rendőrséghez fordul. A 29 éves nőt kedden zsarolás megalapozott gyanújával őrizetbe vették.