Zsidó bekebelezésről beszél az edelényi polgármester

Vágólapra másolva!
Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere szerint a zsidók tisztességtelen szándékkal érkeznek Magyarországra, és fel akarják vásárolni az országot, csak azért, mert több pénzük van. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn beszél a polgármesterrel kijelentéséről. A polgármester korábban cigányellenes megjegyzéseket tett.
Vágólapra másolva!

"Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot" - mondta Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere egy helyi tévének adott interjúban.

Molnár szerint Jeruzsálemben magyarul tanítják a gyerekeket, hogy a diákok megtanulják új hazájuk nyelvét. "Magyarországon szívesen látnak mindenkit, aki tisztességes szándékkal jön, legyen az zsidó, kínai vagy maláj, de az nem tisztességes, hogy fel akarják vásárolni az országot" - mondta Molnár Oszkár.

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn kívánja tisztázni az edelényi polgármesterrel azt a kijelentését, amely szerint "előtérbe helyezi a magyar érdekeket... a zsidó nagytőkével szemben". A frakcióvezető azt várja Molnár Oszkártól, hogy oszlassa el a kijelentése körüli kételyeket.

Szeptember elején a polgármesterről az RTL Klub Híradó-ja mutatott be egy felvételt, melyen azt állította, a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon és Szendrőládon, a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen és dupla családi pótlékot kapjanak. A kijelentés miatt a szendrőládi kisebbségi képviselők feljelentést tettek az edelényi polgármester ellen.

A bíróság azért függesztette fel az eljárást, mert Molnár Oszkár országgyűlési képviselő, és csak a mentelmi jogának felfüggesztése után indítható ellene büntetőeljárás. A bírósági végzésben szerepel az is, hogy a bíróság "a mentelmi jog felfüggesztése vagy annak megtagadása tárgyában indítványát az Országgyűlés elnökének megküldte".