Almával álcázott cigarettát csempészett egy nyíregyházi férfi

Vágólapra másolva!
Ötezer doboz zárjegy nélküli ukrán cigarettát álcázott gépkocsijában almásrekeszekkel egy nyíregyházi férfi. A csempészáru tetejére egy "250 forint/kg" feliratú táblát is kirakott. A több mint 2 és fél millió forint értékű árut a rendőrség lefoglalta.
Vágólapra másolva!

Üres és megrakott almásrekeszekkel takarta el szállítmányát egy nyíregyházi cigarettacsempész: csaknem ötezer doboz zárjegy nélküli dohányárut szállított a nyírségből Borsod megyébe, Kazincbarcika után azonban elfogták a vámosok.

A 40 éves nyíregyházi férfi a gépjármű csomagterének sarkában, fekete nejlonzacskóba csomagolva rejtette el az ukrán zárjegy nélküli cigarettát. Álcázásképpen a csempészáru tetejére egy "250 forint/kg" feliratú táblát is kirakott. A vámosok pontosan tudták, mit szállít az autóban, és a 26-os főúton Kazincbarcika után megállították.

A férfit megbilincselték, majd az áruval együtt bevitték a miskolci nyomozó hivatalba. A teherautóban összesen 4910 doboz, több mint 2 és félmillió forint értékű ukrán cigarettát találtak. Az illegális árut és a csempészéshez használt autót lefoglalták, a férfi ellen jövedéki orgazdaság miatt indítottak eljárást.