Óvodában késeltek meg egy nőt Budapesten

Vágólapra másolva!
Több kisgyerek is szemtanúja volt annak, amikor egy budapesti óvodában megkéseltek egy dajkát - jelentette a Független Hírügynökség. A nőt korábbi élettársa támadta meg, a férfit keresi a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Megkéseltek egy dajkát szerdán egy budapesti, erzsébetvárosi óvodában. A késelő a nő volt élettársa. A megszúrt dajka súlyosan megsérült. A késelést a Független Hírügynökség információi szerint több óvodás gyerek is látta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik VII. kerületi óvodába dél körül lépett be egy férfi. A támadó egy késsel megvágta, majd megszúrta volt élettársát, aki dajkaként dolgozik az óvodában. A nő súlyosan megsérült. A férfi az eset után elmenekült a helyszínről, a rendőrök még keresik.

A Tv2 Tények című hírműsora szerint a férfi féltékenységből támadt a nőre, akivel korábban szeretett volna kibékülni. A tévé szerint háromszor szúrta meg a nőt, majd állítólag a gyerekeket is megfenyegette. A dajkát ápoló kórházban annyit közöltek, hogy a nő állapota stabil.