Meghalt a fővárosi Baross utcában hátbalőtt férfi

Vágólapra másolva!
A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, akit csütörtök reggel lőttek hátba a VIII. kerületi Baross utcában. Az elkövető egyelőre szökésben van - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Életét vesztette az a férfi, akit csütörtök reggel lőttek hátba Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcában - mondta Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

A rendőrség közleménye szerint reggel 8 óra után nem sokkal támadt rá egy ismeretlen a 40 éves férfire. A gyilkosság a Baross utca 111. számú ház előtt történt - mondta Tóth Eszter, a BRFK sajtóügyeletese az [origo]-nak.

Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol belehalt sérüléseibe. Arról nem tudott a rendőrség pontos tájékoztatást adni, hogy melyik kórházba vitték a férfit. A BRFK jelenleg is nagy erőkkel keresi a tettest, akit várhatóan emberöléssel fognak meggyanúsítani.

Nincs forgalmi korlátozás a környéken, a BKV járatai is rendben közlekednek, a rendőrség pedig befejezte a helyszíni szemlét - mondta Tóth Eszter.