Tovább kutatnak a helyszínen a tompai gyilkosok után

Vágólapra másolva!
Vasárnapig sem sikerült lezárni a tompai hármas gyilkosság helyszínelését, ezért a rendőrség hétfőn immár ötödik napja folytatja a munkát a környéken. Gyanúsított továbbra sincs, a rendőrök tanúkat keresnek.
Vágólapra másolva!

Hétfőn is folytatják a helyszínelést a rendőrök a tompai hármas gyilkosság helyszínén, mivel még négy nap alatt sem fejezték be a vizsgálatokat a bűnügyi szakemberek. Tompán egy lovastanya 65 éves tulajdonosát, annak feleségét és egyik lányát ölték meg ismeretlenek, a holttesteket szerda délután találták meg (a gyilkosságról bővebben itt olvashat).

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a nyomozás vasárnapig is elhúzódhat, mivel a területet centiről centire átvizsgálják. A bűncselekménynek továbbra sincs gyanúsítottja - jelentették be vasárnap. A nyomozók egyelőre a család kapcsolatrendszerét térképezik fel, és azt keresik, hogy milyen körből kerülhettek ki az elkövetők. Emellett továbbra is folyik a lehetséges tanúk felkutatása.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt folytat eljárást, ismeretlen tettesek ellen: pénteken jelentették be, hogy biztosan több elkövetője volt a bűncselekménynek (erről itt talál részleteket). A gyilkossággal kapcsolatban a tompaiak leszámolásról beszéltek: a megölt férfi ugyan köztiszteletben állt, de keményen bánt alkalmazottaival (erről a Tompán készített helyszíni riportunkban olvashat részletesen).