Nyomozócsoport keresi tovább a tompai gyilkosokat

Vágólapra másolva!
Nyomozócsoportot alakított a rendőrség a tompai hármas gyilkosság felderítésére, a helyszínelés továbbra is folyik. Tompa határában, egy lovastanyán múlt szerdán öltek meg ismeretlenek három embert - a 65 éves családfőt a házban, feleségének és lányának holttestét egy autó csomagtartójában találták meg.
Vágólapra másolva!

A tompai hármas gyilkosság felderítésére nyomozócsoport alakult a Bács-Kiskun megyei, a kiskunhalasi rendőrség, és a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség munkatársaiból. A több tucat rendőr váltásban, folyamatosan dolgozik a helyszínen - közölte a rendőrség.

A helyszínelés kedden is tart, és ha kell, szerdán is folytatják - mondta a Bács-Kiskun megyei rendőrség szóvivője. Szerinte azért tart a munka ilyen sokáig, mert minden apró nyomrészletet rögzíteni kell. Az elkövetők a házban és a melléképületekben is megfordultak a gyilkosságok idején - tette hozzá.

Múlt szerdán talált rá a lánya a 65 éves családfő holttestére a Tompa határában fekvő kétszintes, egykor lovaspanzió céljára épült házban. A rendőrök egy melléképületben lévő autó csomagtartójában találtak rá a férfi feleségének és másik lányának a holttestére.

A Bács-Kiskun Megyei rendőrség bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. A rendőrök eddig több tucatnyi emberrel beszéltek a faluban, és közülük többeket tanúként is kihallgattak. A szűkebb rokonságtól és ismeretségi körtől haladnak a távolabbiak felé, közülük sokan távolabbi településeken élnek, ezért is volt szükség újabb munkatársak bevonására.

A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy milyen eszközzel ölték meg az áldozatokat, csupán azt, hogy mindhárman a fejükre mért ütésektől haltak meg. A tettesek a nyomozók szerint többen voltak. A házból elvitt HYP 860 rendszámú Mercedest a határontúl is keresik, de eddig nem bukkantak nyomára.