Féltékenységből vágták el egy kocsi fékvezetékét

Vágólapra másolva!
A sofőr szerencséjére magától megállt az az autó, amellyel fék nélkül indult munkába egy komárom-megyei férfi pénteken. A kocsinak előzőleg valaki elvágták a fékvezetékét: a rendőrség már el is fogta a tettest, aki féltékenységből rongálta meg a kocsit, és beismerő vallomást tett.
Vágólapra másolva!

Féltékenységből vágta el egy kocsi fékvezetékét egy 28 éves nagyigmándi férfi, aki a megrongált autóval komoly balesetet is okozhatott volna - közölte a rendőrség hétfőn. A gyanúsított volt barátnője új párjának a kocsiját rongálta meg: a tettes ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás.

A megrongált kocsi tulajdonosa péntek reggel, menet közben vette észre, hogy nem fog a fékje. A férfi szerencsére nem esett pánikba, és megvárta, amíg az autó magától lelassul, majd megáll. A sértett ezután vette észre, hogy a fékvezetéket valaki elvágta, ezért értesítette a rendőrséget.

A rendőröknek azt mondta, hogy csak egy haragosáról tud, és azt gyanítja, hogy barátnője korábbi kedvese lehetett az elkövető. A rendőrök kihallgatták a 28 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. A gyanúsított azt mondta, csupán azt akarta elérni, hogy "a férfi ne tudjon közlekedni a járművel" - áll a rendőrség közleményében.