Távoltartáson felbőszült férfi késelte meg élettársát

Vágólapra másolva!
A rá kiszabott megelőző távoltartási rendelet bőszített fel annyira egy kunhegyesi férfit, hogy a tilalom ellenére élettársa közelébe ment és megkéselte. A férfit elfogták, emberölési kísérlet miatt indult ellene eljárás.
Vágólapra másolva!

Nem volt hatásos a megelőző távoltartás Kunhegyesen, ahol egy férfi éppen azért ment vissza családjához és késelte meg élettársát, mert előzőleg a hatóság megtiltotta neki, hogy a nő közelébe menjen. A férfit őrizetbe vették, a nő könnyű sérülései ellenére emberölési kísérlet miatt indult ellene eljárás.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a férfi hétfőn délelőtt a lakásukon veszett össze élettársával és egy 20 centiméteres konyhakéssel többször megszúrta a karján. A nő az utcára menekült az őrjöngő férfi elől és a járókelőktől kért segítséget. Ők hívták a rendőrséget és a mentőket. A férfit a rendőrök elfogták.

Mint kiderült, vasárnap a rendőrség a férfi ellen ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el. Ez az eljárás azt kell, hogy megelőzze, hogy például egy férj bántalmazza a feleségét, gyermekeit. A rendőrség szerint a férfi a rendelkezésen annyira feldühödött, hogy éppen ezért ment vissza bosszút állni az asszonyon.