Orbán: 2010 a magyarok éve lehet

Vágólapra másolva!
A teljes megújulás szükségesséről beszélt a honlapján közzétett újévi köszöntőjében Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Orbán szerint ha az ország a teljes megújulás mellett dönt, akkor 2010 a magyarok éve lesz.
Vágólapra másolva!

Újévi köszöntőbeszédet tett közzé honlapján videófelvételen Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Orbán egy pohár pezsgővel a kezében, karácsonyfa előtt állva arról beszél, hogy az új év mindig magával hozza az új kezdet lehetőségét is, és alkalmat ad a hibák megfogalmazására. "Az új kezdet magával hozhatja a teljes újrakezdést is, a teljes megújulást is. Én hiszem, hogy Magyarországnak éppen erre, a teljes megújulásra lesz szüksége a 2010-es esztendőben" - jelentette ki a Fidesz elnöke.

Szerinte ha az ország képes lesz ezt belátni, akkor változtatni lehet mindazokon a hibákon, amelyek "az elmúlt nyolc esztendőben megkeserítették a magyarok életét". "Én hiszem, hogy a kapu nyitva áll, a kérdés az, van-e elegendő bátorságunk, hogy belépjünk rajta, belépjünk a teljes megújulás kapuján. Amennyiben így döntünk, akkor 2010 a magyarok éve lesz" - mondta Orbán, aki beszédét a tőle megszokott "hajrá Magyarország, hajrá magyarok" fordulattal zárta.