Vezető MSZP-sekkel pózolhatnak a párt egyéni jelöltjei

Vágólapra másolva!
Az MSZP hamarosan induló plakátkampányában az egyéni jelöltek maguk választhatják ki, hogy hat vezető szocialista politikus közül kinek az arcképét szeretnék a sajátjuk mellett látni. Választhatják például Bajnai Gordon kormányfőt vagy Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnököt.
Vágólapra másolva!

Kedden kezdik fényképezni az MSZP egyéni képviselőjelöltjeit a január 15-én induló jelölti kampányhoz - értesült hétfőn szocialista forrásból az MTI. A jelöltek hat ismert politikus közül választhatják ki, hogy a róluk készült képeken ki szerepeljen mellettük, ha erre igényt tartanak. Az MTI információi szerint választható Bajnai Gordon miniszterelnök, Lendvai Ildikó pártelnök, Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt, Kovács László uniós biztos, Szili Katalin korábbi házelnök és Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök.

Az MSZP azért indítja ilyen korán az egyéni jelöltek kampányát, hogy a választók már a kopogtatócédula gyűjtésének idejére megismerjék a szocialista politikusokat. Az egyéni jelöltek képei mellett egy külön plakáton Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt is szerepel majd. A képeket a jelöltek tetszés szerint használhatják fel, így a felvételek felkerülhetnek szórólapokra, honlapokra, vagy bekerülhetnek a helyi újságokba.