Elkábított lányt erőszakoltak meg Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Valamilyen kábítószert kevertek az italába, majd megerőszakolták azt a 19 éves lányt, aki kedden került kórházba Nyíregyházán. A rendőrség két embert fogott el az ügyben: egy férfit és egy neki segítő nőt.
Vágólapra másolva!

Elkábítottak és megerőszakoltak egy 19 éves lányt Nyíregyházán - közölte az MTI-vel csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A lány kedden hajnalban, bódult állapotban került kórházba, és ott derült ki, hogy előzőleg megerőszakolták.

A nyomozás adatai alapján a sértett lány éjszaka egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egy társasággal, és felmentek az egyik férfi lakására. Ott ismeretlen anyagot kevertek a lány italába, majd kihasználva magatehetetlen állapotát, megerőszakolták.

Az ügyben a rendőrség kedden erőszakos közösülés büntette megalapozott gyanújával őrizetbe vett egy 29 éves nyíregyházi férfit, szerdán pedig egy 20 éves debreceni nőt, aki az eljárás adatai szerint segített az elkövetőnek. A büntető törvénykönyv szerint, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, aki amagatehetetlen személlyel közösül.