Kamu weboldal nevét fújták a Fidesz és az MSZP zalaegerszegi irodájára

Vágólapra másolva!
Nem létező internetes oldal nevét fújták szombatra virradóra az MSZP és a Fidesz zalaegerszegi irodájának falára. Mindkét párt bejelentette a rongálást.
Vágólapra másolva!

Ugyanazt a szöveget fújták fel festékkel ismeretlenek szombat éjjel a Fidesz zalaegerszegi irodájának bejárati ajtajára és külső falára, valamint az MSZP Zala megyei irodájának falára - jelentette a két párt. A Fidesz szerint a Kosztolányi utcai iroda falára egyméteres betűkkel egy weboldal címét fújták. Mindkét párt bejelentette a rongálást a rendőrségnek.

Góra Balázs, az MSZP megyei irodájának vezetője szerint az Ady utcában található irodájuk bejárati ajtaja melletti falra, nagyjából 5-6 négyzetméteres felületre ugyanazt a weboldal címet festették. Az elkövető vagy elkövetők az előtetőre is felmásztak, ahol a párt logóját is lefújták. Gyutai Csaba, a Fidesz Zala megyei elnöke az MTI-nek azt mondta: korábban már előfordult, hogy kővel bedobták az irodájuk bejárati ajtajának üvegét, de az elkövetőt nem találták meg.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a két párt megnevezése nélkül annyit mondott: a két irodából érkezett bejelentés kapcsán rongálás miatt folytat eljárást a rendőrség.

A zalaegerszegi pártirodák falára festett weboldalon nincs elérhető honlap, az MTI közleménye nem tér ki arra, mi volt a weboldal neve.