Nem érti a gyanúsítást Hagyó korábbi szóvivője

Vágólapra másolva!
H. Éva, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes korábbi szóvivője azt állította a Vasárnapi Blikknek, hogy ténylegesen a BKV-nál dolgozott. A rendőrség szerint a nőnek úgy fizettek ki másfél év alatt 24 milliót, hogy valójában nem is dolgozott a közlekedési vállalatnál.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentették a vádak H. Évát, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes korábbi szóvivőjét, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy másfél év alatt bruttó 24 millió forintot vett fel a BKV-től, úgy hogy valójában nem is végzett munkát - írja a Vasárnapi Blikk.

Annak ellenére, hogy Kocsis István, a BKV vezérigazgatója korábban azt mondta, nem találkozott H-val, a nő a lapnak azt állította: napi kapcsolatban állt Kocsissal és a kollégáival is a sajtóközlemények, valamint egyéb a BKV-val kapcsolatos sajtóügyek miatt. H. Éva azt mondta: hamarosan vallomást tesz, mert nincs takargatni valója. Reméli, az is egyértelműen tisztázódik, hogy túlzás a bruttó 24 millió forintos gyanúsítás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) múlt hétfőn hűtlen kezelés gyanúja miatt hallgatta ki R. Miklóst, a BKV korábbi vezérigazgató-helyettesét. R. Miklós a gyanú szerint 2008-ban 8 hónapon keresztül a tényleges munkát nem végző H. Éva részére különböző juttatások és munkabér kifizetését engedélyezte. Múlt kedden az ügyben meggyanúsította a rendőrség Z. Tibort, a BKV korábbi kommunikációs főosztályvezetőjét is.