Újrakezdte műsorát Boros és Bochkor

Vágólapra másolva!
Újraindult Bochkor Gábor és Boros Lajos reggeli műsora a NeoFM-en hétfőn. A Sláger Rádiótól átvett Bumeráng csapatából az új rádió csak a hírszerkesztőt nem tartotta meg: Bochkoréktól a Neo legalább akkora hallgatottságot vár, mint amennyit a Slágernél produkáltak.
Vágólapra másolva!

Hétfő reggel újra adásba került a Sláger Rádió korábbi frekvenciáján Boros Lajos és Bochkor Gábor reggeli műsora, a Bumeráng: a két műsorvezető az után tért vissza, hogy leszerződtek az előző munkaadójuk frekvenciáját megszerző NeoFM-mel.

Bochkor Gábor reggel arról beszélt, hogy legalább a korábbi, Sláger rádiós hallgatottságukat szeretnék elérni, Hegyi György, a NeoFM főszerkesztője pedig azt mondta, hogy a kezdetektől szerették volna megszerezni a Bumeráng stábját. A slágeres csapatból a NeoFM egyedül a hírszerkesztőt nem vette át, Gombos Edina helyett Buliczka Csilla dolgozik majd ezen a poszton.

Bochkor, aki korábban nyíltan kritizálta a Sláger frekvenciáját elvevő ORTT-döntést, hétfőn már nem tartotta furcsának, hogy átszerződött a Neóhoz. "Ez egy hosszabb folyamat volt" - mondta, hozzátéve: nem haragszik az ORTT frekvenciapályázatának nyerteseire.

A Sláger november 18-tól vesztette el műsorszolgáltatás jogát, a frekvenciát a Neo nyerte el az ORTT által kiírt pályázaton. A pályázatot - amely az ORTT elnöke szerint is szabálytalan volt - bíróságon támadták meg. A másik országos kereskedelmi frekvencia, a Danubius Rádió korábbi frekvenciája esetében első fokon már kimondta a bíróság, hogy szabálytalan volt a döntés. Bochkor és Boros kérdésre válaszolva hétfőn azt mondta, hogy amennyiben a Sláger Rádió bírói döntés alapján visszakapja a frekvenciáját, ahhoz az adóhoz mennek, amelyik a döntés után sugározhatna.


Szól a Bumeráng