Hunvald nem adott le vagyonnyilatkozatot

Vágólapra másolva!
Nem adta le idejében vagyonnyilatkozatát Hunvald György előzetes letartóztatásban levő VII. kerületi polgármester - közölte a Fővárosi Önkormányzat. Nem adta le a dokumentumot Kivágó Iván Györgyné sem, aki a fővárosi közgyűlésbe Hunvald helyére érkezett, de csak 12 napig volt képviselő.
Vágólapra másolva!

Nem adta le idejében vagyonnyilatkozatát Hunvald György és Kivágó Iván Györgyné korábbi szocialista fővárosi képviselő - közölte a Fővárosi Közgyűlés vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottságának elnöke, Szikora Linda. A jelenlegi fővárosi képviselők mindannyian a hétfői határidőig leadták vagyonnyilatkozatukat - tette hozzá.

Hunvald Györgyöt az erzsébetvárosi ingatlanügyben több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség, emiatt előzetes letartóztatásban van (a róla szóló híreket itt találja meg). Kivágó Iván Györgyné összesen 12 napig volt képviselő 2009-ben, Hunvald helyére érkezett a fővárosi közgyűlésbe. Mindössze egy közgyűlésen vett részt, szavazatával több hónapi huzavona után el tudták fogadni a főváros 2009-es költségvetését. Ezután az őt ért támadásokra hivatkozva lemondott.