Sörösüveggel dobálták meg a harisnyás rablót

Vágólapra másolva!
Többször a levegőbe lőtt az a férfi vasárnap hajnalban, aki megpróbált kirabolni egy boltot a XI. kerületben. Az eladók a lövések ellenére sem voltak hajlandók átadni a pénzt, üvegekkel dobálták meg a férfit. Az elmenekülő rablót 20 perc alatt elfogták a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Húsz percen belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki vasárnap hajnalban a fővárosi XI. kerületben megpróbált kirabolni egy boltot - olvasható a rendőrség honlapján.

Az éjjel-nappal nyitva tartó üzletbe hajnali két órakor lépett egy férfi harisnyával a fején, és fegyverrel fenyegetőzve a bevételt követelte. Az alkalmazottak egy-egy sörösüveget dobtak felé, a rabló ekkor több lövést adott le. Az alkalmazottakat azonban ezzel sem tudta rákényszeríteni készpénz átadására, ezért a pénz nélkül elmenekült.

Az eladók értesítették a rendőrséget. A rendőrök a térfigyelő kamerák segítségével a Villányi úton elfogták a 22 éves férfit. A férfinál a rendőrök megtalálták a rablásnál használt harisnyát és a fegyvert, amely egy gáz-riasztó fegyver volt. A bolti lövöldözés során nem sérült meg senki.