Vágólapra másolva!
Betegség miatt elmaradtak a perbeszédek az E. Zsanett állítólagos megerőszakolása ügyében folyó tárgyaláson, így az ítélethozatal várhatóan március 8-ára csúszik. A fiatal nő azt állítja, hogy rendőrök 2007-ben megerőszakolták.
Vágólapra másolva!

Március 8-ra halasztották az ítélethirdetést az úgynevezett Zsanett-ügyben. A lány jogi képviselőjének és az egyik vádlott védőjének betegsége miatt elmaradtak ugyanis a péntekre tervezett perbeszédek, ezeket február 24-én, az ítélethirdetés korábban tervezett napján tartják meg. Nyilas Levente bíró büntetőtanácsa így várhatóan március 8-án hirdet első fokú ítéletet a Zsanett-perben.

E. Zsanett azt állítja, hogy 2007 májusában az őt igazoltató rendőrök egy sötét mellékutcába vitték, ketten erőszakot követtek el rajta a másik három rendőr jelenlétében. Az ügyben a Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomozást indított, ám azt részben bűncselekmény, részben bizonyítottság hiányában megszüntették. Azonban a rendőrökkel szemben E. Zsanett jogi képviselője pótmagánváddal élt, így mégis bíróság elé került az ügy, várhatóan ez az eljárás zárul majd le március 8-án.