A fővárosi botrány kinőheti a BKV-t, gyógyfürdőcégeknél nyomoz a rendőrség

Vágólapra másolva!
A Népszabadság szerint a BKV-hoz hasonló "csontvázak" a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél és a gyógyfürdőcégeknél eshetnek ki legközelebb a szekrényből. A lap szerint a fővárosi gyógyfürdőcégeknél már nyomoz a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A BKV-hoz hasonló "csontvázak" a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél és a gyógyfürdőcégeknél eshetnek ki legközelebb a szekrényből - értesült különböző forrásokból a Népszabadság. A lap szerint a közterület-fenntartónál a belső szállítmányozás kiszervezésére kiírt tender lehet aggályos: a nyertes cég százmilliósra becsült eszközparkot kap a vállalattól, de ennek ellenértékét ráér több mint négy év alatt visszafizetni úgy, hogy a törlesztőrészletnél jóval magasabb összegű rendelkezésre állási díjban részesülne.

A fővárosi gyógyfürdőcégeknél már nyomoz a rendőrség, a városházi Fidesz-frakció tett feljelentést korábban, két ügyben. Az ellenzék szerint a gyógyfürdők beléptetőrendszerére kiírt pályázatnál már az elején tudható volt, ki nyeri azt, emellett aggályosnak tartják a Rác fürdő felújítását, itt úgy látják, hogy felmerülhet akár a hűtlen kezelés gyanúja is - olvasható a cikkben.