Több utcából kitiltják az autósokat március 15. miatt

Vágólapra másolva!
A rendőrség a március 15-i rendezvények miatt forgalomkorlátozásokat léptet életbe a főváros több részén. Vasárnaptól hétfőig nem állhatnak meg az autósok többek között a Városház utca, a Kossuth tér, Nemzeti Múzeum környékén.
Vágólapra másolva!

A március 15-i megemlékezések miatt forgalomkorlátozásokat léptetett életbe a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Hétfő estig nem állhatnak meg az autósok a Belvárosban a Városház utca egy szakaszán, a Kammermayer Károly téren, és a Gerlóczy utca egy szakaszán. Hétfő kora délutánig tilos lesz megállni a Nemzeti Múzeum környékén, a Belváros több pontján, így a Kossuth téren és környékbeli utcákban. Ugyancsak nem lehet majd megállni vasárnap estétől hétfő késő estig a Lánchíd két hídfőjénél.

Szintén vasárnap estétől nem lehet megállni a Madách téren és a Bajcsy-Zsilinszky úton, ez utóbbit hétfőn le is zárják. Ugyancsak lezárnak hétfőn több útszakaszt a VIII. kerületben a Nemzeti Múzeum körül és a hétfő délelőtt a Belvárosban az állami ünnepségekhez közeli utcákat. Lezárják hétfőn a Lánchidat és a Roosevelt teret is.

A Fővárosi Önkormányzat központi rendezvényének környékén, a Petőfi térhez közeli utcákban, az Erzsébet híd alatti parkolóban és a pesti rakparton vasárnap estétől tilos a megállás, hétfőn pedig több útszakaszt lezárnak a környéken.

Budán is forgalomkorlátozásokat léptetnek életbe, hétfő késő estig tilos lesz megállni az I. kerületben az Attila úton az Alagút utca és a Szarvas tér között, a Dózsa György téren, a Váralja utca, a Krisztina körút és a Palota út egy-egy szakaszán. Itt vasárnap estétől hétfő estig lezárásokra is kell számítani.