Fennakadások nélkül zajlott le a nemzeti ünnep - március 15. képekben

Vágólapra másolva!
A Belváros nagy részét lezárták Budapesten a március 15-i rendezvények miatt. Voltak családi programok a Múzeum kertben és a Lánchídon, az MSZP egy apró téren ünnepelt, a Fidesz Budára ment, a Jobbik a Deák téren mutatta meg magát. Ünnepi eseméyek percről percre!
Vágólapra másolva!

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Sokan gyülekeznek a Jobbik rendezvényére várva a Deák téren. A tömegben egyenruhásokat is látni, akik időközben sorfalat álltak és "eligazításra várnak". Kattintson a képre!

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Orbán Viktor beszédére több ezren voltak kíváncsiak. A Fidesz a Dózsa György téren tartotta rendezvényét. Kattintson!

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Nagy számú tüntető várja Demszky Gábor főpolgármester beszédét, akik már a gyülekezés alatt elkezdték a "Demszky takarodj!" skandálását. Kattintson és nézze meg a Petőfi szobornál készült képeinket!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
A Pilvax közben gyülekezik a tömeg, akik Mesterházy Attila beszédét szeretnék meghallgatni. Az MSZP rendezvényén készült fotókért kattintson a képre!

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Átadták az idei Kossuth-díjakat az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 162. évfordulóján. Kattintson, galéria nyílik!

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Az idei ünnep sztárjai a városszerte felvonuló huszárok. A Duna-parton lovas bemutatóval, gyerekprogramokkal és pecsenyével várják az érdeklődőket. Kattintson a képre!

Forrás: MTI
Aki késett egy kicsit, már nem találta a Jókai téren Bokros Lajost és Dávid Ibolyát. Még több képért kattintson!


Fotó: Hirling Bálint [origo]
A Lehet Más a Politika tizenkét facsemetét ültetett el a Teleki József téren. Kattintson és nézze meg a faültetésen készült képeinket!


Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Nézze meg képeinket az ünnepi műsorról a Nemzeti Múzeumnál, kattintson a fotóra!


Fotó: Tuba Zoltán [origo]
A Kossuth téren az állami megemlékezés keretein belül felvonták az állami lobogót. Kattintson és nézzen még képeket a Kossuth téri ünnepségről!


Fotó: Csanádi Márton [origo]
A március 15-i programok miatt több helyen is útlezárásokra kell számítani. Kattintson a fotóra és nézze meg az ünnepi előkészületekről készült képeinket!