Italt kért a megkéselt szegedi fiatal

Vágólapra másolva!
Életveszélyesen megsérült egy fiatal férfi, akit péntek éjszaka egy szegedi szórakozóhely közelében késeltek meg. Két szegedi férfit az ügyben kihallgatott, majd őrizetbe vett a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Életveszélyesen megsérült az a fiatal, akit többször is megszúrtak ismeretlenek péntek éjszaka egy szegedi szórakozóhely közelében.

A rendőrség szerint a férfi nem sokkal éjfél előtt az egyik szegedi szórakozóhely közelében szóváltásba keveredett ismeretlenekkel, akik bántalmazták - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi ezután betért a presszóba és italt kért volna, azonban a felszolgálónak feltűnt, hogy vendége több sebből vérzik, és mentőt hívott. Kiderült, hogy a fiatalembert több helyen is megszúrták, a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Később a rendőrség azt közölte: néhány órán belül a látókörükbe került két szegedi fiatalember, aki feltételezhetően a sérüléseket okozta. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket - olvasható a rendőrség honlapján megjelent közleményben.