Nem tartóztatják le az agresszív fiát agyonverő férfit

Vágólapra másolva!
Szabadlábon maradhat az a kőszegi férfi, aki egy családi összetűzés során megölte 32 éves fiát. A rendőrség szerint az áldozat régóta drogozott, agresszív volt, és késsel fenyegette az apját. A körülmények alapján így nem javasolták az apa előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Egy tizenöt éve rendszeresen kábítószert fogyasztó, agresszív férfit ölt meg saját apja csütörtök este a Vas megyei Kőszegen. A gyilkosság körülményeit mérlegelve az apa előzetes letartóztatását nem indítványozták, szabadlábon védekezhet.

A Vas megyei rendőr-főkapitányság szerint a 32 éves férfi tizenöt éve rendszeresen fogyasztott kábítószert, agresszív és követelőző volt szüleivel és ismerőseivel szemben. A gyilkosság napján a férfi berúgott, majd miután az anyjától nem kapott pénzt, törni-zúzni kezdett a lakásban. Az anya kihívta a rendőröket, de amikor azok elmentek, folytatódott a családi veszekedés, a férfi végül kést rántott, azzal fenyegette meg az apját. A férfi erre egy kemény tárggyal többször fejbe vágta a fiát, aki belehalt sérüléseibe.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított eljárást az apa ellen.