16 éves fiú késelt halálra egy középiskolást hétfőn

Vágólapra másolva!
Saját, eltűnt pulóverét vélte felfedezni egy 16 éves fiún egy dunaújvárosi középiskolás. A két fiú szóváltásba keveredett, a 16 éves fiú kést rántott és halálosan megsebesítette a másikat.
Vágólapra másolva!

Halálra késelt egy középiskolás diákot egy 16 éves fiú hétfőn délután, Dunaújvárosban. A városban márciusban több olyan fiatalkorú bűnöző került rendőrkézre, aki gyerekeket rabolt ki, és rettegésben tartotta a környéket, de gyilkosság még nem történt.

A fiú egy háromfős társasággal autózott, amikor meglátott egy másik fiút, akin a korábban ellopott pulóverét vélte felfedezni. Odalépett hozzá és számon kérte, hogy hogyan került hozzá a holmi. Ezután került elő a pulóveres fiúnál lévő kés, amivel megszúrta. A 19 éves megkéselt fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette. A helyi kereskedelmi szakközép végzős tanulója volt.

A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok és információk alapján, rövid időn belül elfogták a 16 éves késelőt. Ellene halált okozó súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az áldozat társaságában lévő két fiút csoportos garázdasággal gyanúsítják a nyomozók- tudta meg a Független Hírügynökség.