Megöltek egy 60 éves férfit Budapesten

Vágólapra másolva!
Elmeorvos fogja megvizsgálni azt a 28 éves nőt, akit 60 éves főbérlője meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. A BRFK közleménye szerint a nő kedd délelőtt olyan súlyosan bántalmazta a férfit, hogy az áldozat belehalt sérüléseibe. A nő a bántalmazás után lefeküdt aludni, este viszont maga értesítette a rendőrséget, mikor mozdulatlanul fekve találta a férfit.
Vágólapra másolva!

Gyilkosság áldozata lett egy 60 éves férfi Budapesten, a XV. kerület Nádastó utca egyik lakásában - közölte Sagyibó Melinda, a BRFK sajtóügyeletese. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda délelőtt közleményt adott ki az esetről. Eszerint kedd este, maga a gyilkossággal gyanúsított nő tett bejelentést a rendőrségnek arról, hogy "főbérlője nem mozog". A mentők megállapították, hogy a férfi már nem él. A helyszínen a bejelentő nő elmondta, hogy ő bántalmazta a férfit - áll a rendőrségi közleményben.

A nyomozás eddigi adatai szerint a nő kedd délelőtt, a Nádastó utcai lakásban, egy korábbi nézeteltérésük miatt olyan súlyosan bántalmazta, majd késsel megszurkálta főbérlőjét, hogy a férfi belehalt az elszenvedett sérüléseibe. A Független Hírügynökség információi szerint a nő tányérokkal és poharakkal dobálta meg az idős embert, majd végül a könyvespolcot is ráborította, és a férfi órákig szenvedett, mire meghalt. A bántalmazás után a nő lefeküdt aludni, majd miután kora este felébredt, akkor látta, hogy áldozata még mindig mozdulatlanul fekszik.

A nőt őrizetbe vették. A rendőrségi közlemény szerint az elkövetés körülményei miatt kezdeményezik soronkívüli elmeorvosi vizsgálatát.