Száz autó kerekének kiszúrásával gyanúsítanak egy hajléktalant

Vágólapra másolva!
Elfogott a rendőrség egy hajléktalan férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy közel száz autó kerekét szúrta ki a hétvégén Székesfehérváron. A rendőrség szerint a férfinál találtak egy kihegyezett kisollót.
Vágólapra másolva!

Közel száz autó kerekét szúrták ki az elmúlt három napban Székesfehérváron - közölte a város rendőrkapitánysága hétfőn reggel. Az első bejelentések szombat reggelre virradó éjszaka érkeztek a rendőrséghez. A legtöbb autónak két kerekét szúrták ki egy hegyes szerszámmal, de voltak olyan kocsik, amelyeknek mind a négy kerekében károkat okoztak.

A hétfőre virradó éjszaka bejelentést tett a rendőrségen egy férfi, aki szemtanúja volt, amint saját autójának kerekét kiszúrták. A férfi üldözőbe is vette az elkövetőt, és ugyan nem sikerült utolérnie, de a rendőröknek személyleírást tudott róla adni. A rendőrség végül ennek alapján elfogott egy 54 éves hajléktalan férfit, akinek sapkájából előkerült egy kihegyezett kisolló. A rendőrségi tájékoztatásból az nem derült ki, hogy miért szúrta ki a kerekeket a férfi.