Elfogtak egy 9 éves kislányát molesztáló férfit

Vágólapra másolva!
Kedden hajnalban elfogta a rendőrség azt a péceli férfit, aki hónapokon át molesztálta 9 éves nevelt lányát, amikor egyedül voltak otthon. A 28 éves férfi - aki nem ismerte el bűnösségét - akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.
Vágólapra másolva!

Hónapokon át molesztálta 9 éves nevelt lányát a rendőrség megalapozott gyanúja szerint egy péceli férfi. A 28 éves férfi akkor közeledett a kislányhoz, amikor az egyedül volt otthon, a férfi élettársa éjszakai műszakban dolgozott.

A férfi folytatólagosan, 2009 októberétől idén januárig molesztálta a kislányt - mondta az [origo] kérdésére Kovács Viktória, a Pest megyei rendőrség szóvivője. Azt nem akarta elárulni, hogy az ügyben ki tett feljelentést, csak annyit mondott, hogy a rendőrség a tudomására jutott információk alapján indított nyomozást az ügyben.

A péceli férfit kedden hajnalban fogták el a munkahelyén, és indítványozták az előzetes letartóztatását. A gyanú szemérem elleni erőszak, amelyért 5-15 év börtönbüntetés jár. A férfi nem ismerte el, hogy elkövette a bűncselekményt - mondta a szóvivő, aki arról nem tudott tájékoztatást adni, hogy a 9 éves kislány jelenleg hol van, és segít-e neki pszichológus a történtek feldolgozásában.