Emberrablókat fogtak egy pécsi benzinkútnál

Vágólapra másolva!
Egy gyámság alatt álló férfit rabolt el az a két gyanúsított, akiket kedden fogtak el a rendőrök egy pécsi benzinkútnál. Azzal buktak le, hogy felajánlották a férfi korábbi gyámjának, hogy pénzért cserébe visszadják a foglyukat.
Vágólapra másolva!

Emberrablókat fogott el a rendőrség egy pécsi benzinkútnál - közölte az MTI-vel szerdán a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A kedden napközben végrehajtott akcióban tizenöt civil ruhás nyomozó és kommandós kerítette be, majd fogta el a két harmincéves gyanúsítottat. A büntetlen előéletű, munkanélküli elkövetőket őrizetbe vették, ellenük emberrablás gyanúja miatt indult büntetőeljárás, az előzetes letartóztatásukról hamarosan dönt a bíróság.

A két férfi a gyanú szerint tavaly szeptemberben Pécsváradon az autójukba tuszkolt és elvitt magával egy 57 éves, gyámság alatt álló férfit, akit azóta fogva tartottak és dolgoztattak. Azután buktak le, hogy felajánlották a férfi egykori gyámjának: 300 ezer forint fejében visszaadják foglyukat. A rendőrök tudomást szereztek erről és megszervezték a találkozót.