Egy órán belül három patikát támadtak meg Pesten

Vágólapra másolva!
Egy órán belül három gyógyszertárat támadtak meg a főváros különböző, de egymáshoz közeli kerületeiben hétfő este. Két esetben sikerült a rablás, egy helyről zsákmány nélkül távozott az ismeretlen tettes. A rendőrség vizsgálja, hogy ugyanaz a férfi volt-e az elkövető.
Vágólapra másolva!

Három patikát támadtak meg egy órán belül a főváros különböző, de egymáshoz közeli kerületeiben hétfőn. A rendőrség vizsgálja, hogy ugyanaz volt-e az elkövető.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete szerint egy 160 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete ruhát viselő, szemüveges férfi feltehetően fegyverrel kirabolt egy patikát a VIII. kerületi Baross utcában 19 óra körül.

A rablás után fél órával újabb támadás történt, ezúttal a IX. kerületi Ferenc körút egyik patikájából érkezett bejelentés. A hasonló személyleírású elkövető onnan pénz nélkül távozott.

A harmadik támadást 25 perccel később már az V. kerületből jelezték: a Szent István körút egyik patikáját rabolta ki egy ismeretlen férfi, feltehetően fegyverrel.

A rablásokban nem sérült meg senki.