Eltűnt a sofőr a fejreállt autóból a 32-es úton

Vágólapra másolva!
Vízelvezető csatornába borult egy személygépkocsi a 32-es számú főút mentén péntek reggel - közölte a szolnoki tűzoltóság. A tetejére borult kocsiból a tűzoltók szerint eltűnt a vezető.
Vágólapra másolva!

Sofőr nélkül találtak rá a tűzoltók egy felborult autóra a 32-es számú főút mellett péntek reggel. A kocsi Szászberek mellett fordult bele a vízelvezető árokba, és teljesen a feje tetejére állt, de a helyszínre érkező tűzoltók senkit nem találtak benne - közölte reggel a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese.

Erdélyi Tibor szerint az esethez reggel fél 7-kor riasztották a szolnoki tűzoltókat, akik a tetejére borult gépkocsit előbb a kerekeire állították, majd kivontatták az árokból. Az autóban még a világítás is működött, de senki nem volt benne.

A műszaki mentés idejére, mintegy 20 percre a főutat teljes szélességében le kellett zárni, ez kisebb torlódást okozott az érintett útszakaszon. A rendőrség vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos körülményeit, illetve hogy a gépkocsivezető miért hagyta el a baleset helyszínét.