Jégeralsót kért ügyvédjétől a fogdában fázó Hagyó

Vágólapra másolva!
Egy meleg jégeralsót, fogkrémet, fogkefét és rágógumit kért ügyvédjétől a hűtlen kezelés gyanúja miatt őrizetben lévő Hagyó Miklós - írja a Blikk. A lap szerint Hagyó egy többszemélyes cellában van, és a fogda házirendjének megfelelően hetente kétszer fürödhet.
Vágólapra másolva!

Nagyon fázott az előzetesben töltött első éjszakáján Hagyó Miklós, és ezért egy jégeralsót kért ügyvédjétől a fogdába - írja meg nem nevezett forrás alapján a Blikk. A lap szerint a hűtlen kezeléssel gyanúsított szocialista politikus fogkrémet, fogkefét és mentolos rágót is kért az ügyvédjétől.

Az egykori főpolgármester-helyettest egy többszemélyes cellában tartják fogva, ahol alig több mint másfél négyzetméter jut egy főre - írja a Blikk, amely szerint a vaságyon lévő szivacs kényelmetlen és foltos, és Hagyó is csak egy ócska pokróccal takarózhat. Az őrizetben lévők hetente kétszer fürdödhetnek, minden nap fél hatkor kelnek és fél nyolckor kapnak reggelit - derül ki a cikkből.

Hagyó mentelmi joga pénteken szűnt meg hivatalosan, az új országgyűlés megalakulásával, melyben nem szerzett mandátumot. Az új képviselők eskütétele után néhány perccel közölte a rendőrség, hogy meggyanúsítja a politikust.

Hagyót azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy mint a főváros közlekedési ügyekért felelős egykori alpolgármestere, közvetlenül vagy közvetítői útján - H. Éván, L. Ottón és H. Ivánon keresztül - utasításokat adott a BKV Zrt. vagyongazdálkodási kötelezettséggel rendelkező egyes vezetői részére, hogy a közlekedési vállalat számára szükségtelen szerződéseket kössenek.