Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A FitDent Kft. felszólítására az alábbi helyreigazítást közöljük:

"Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a 2010. április 22-én 'Magyar Nemzet: Fogorvosi cég osztott tanácsokat a HM-nek' címmel megjelent írásban bizonyítékok, illetve az ügyre vonatkozó adatok ellenőrzése nélkül valótlanul állítottuk, hogy 'évente négymillió forintot fizetett ki tanácsadásért egy fogorvosi vállalkozásnak a Honvédelmi Minisztérium', illetve, hogy a cég '... tanácsokat adott a HM-nek a szerzédsei szerint'. Valótlan továbbá az is, hogy 'a HM-től kapott megbízásért évente csaknem négymillió forintot kapott a cég'.

A cikkben valótlanul állítottuk, illetve valós tényeket hamis színben tüntettünk fel azon közlésünkkel, hogy '2007-2008-ban szerződött egy fővárosi fogászattal a Honvédelmi Minisztérium'.

Nem igaz, hogy a FitDent Kft. 'elsősorban fogorvosi, szépségápolási és fodrásztevékenységgel, illetve egyéb termékek ügynöki nagykereskedelmével' foglalkozik.

Valótlan az az állításunk, hogy a FitDent Kft. 'éppen a HM Fejlesztési és Logisztikai Ügynökségével kötött első megállapodása idején vette fel a tevékenységi körei közé a gazdasági, adózási és üzletviteli tanácsadást.

Az sem felel meg a valóságnak, hogy a Tubesre tervezett katonai radarállomás ügyében folyó perben 'a fogorvosok sugáregészségügyi szaktudását is felhasználták'.

Valótlanul állítottuk azt is, hogy Gergely Tamás a FitDent Kft. ügyvezetője."

A hibákért olvasóink és az érintettek elnézését kérjük.