Őrizetbe vették a szombathelyi gyilkosság gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett egy szombathelyi fiatalembert a rendőrség, őt gyanúsítják annak a fiatal lánynak a megölésével, akinek a testét egy zsákban találták meg egy helyi társasház padlásán. A Nyugat.hu című hírportál úgy tudja, hogy a holttestet a férfi és testvére vitte ki egy bokros területre, amikor az oszló tetem bűze már gyanús lett a ház lakóinak.
Vágólapra másolva!

Egy helybeli férfit vett őrizetbe a rendőrség, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte vasárnap Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az őrizetbe vett fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy ő gyilkolt meg egy 17 éves lányt, a holttestet pedig egy belvárosi társasház padlásán, egy zsákban rejtette el. A gyilkosság indítékáról, módjáról egyelőre semmit sem tudni, az ügy részleteiről hétfőn tájékoztatja a sajtót a rendőrség Szombathelyen.

Vasárnap a Nyugat.hu internetes portál számolt be arról, hogy egy 22-25 év körüli szombathelyi fiatalembert, M. Á-t gyanúsít a rendőrség annak a gyilkosságnak az elkövetésével, amelynek áldozatát egy zsákban talált ák meg.

A rendőrség korábbi közleménye szerint csütörtökön a szombathelyi Széll Kálmán utcában egy lakóházból érkezett bejelentés arról, hogy a lakók erős szagot éreznek, amelynek forrása a ház padlása. A rendőrök kiderítették, hogy a szag egy bomló emberi holttestből ered, ám a holttestet már nem a padláson felakasztva, hanem Szombathely külterületén, egy zsákban találták meg.

A Nyugat. hu úgy tudja, hogy az áldozat egy 16-17 év körüli szombathelyi lány, akit eltűnése miatt a rendőrség is keresett. Az internetes újság információja szerint a gyilkossággal gyanúsított M.Á. testvére segítségével egy autó csomagtartójában vitte ki a holttestet a 87-es főút mellé, egy bokros részre.