A Heti Válasz főszerkesztőjének felesége kapott posztot Navracsicstól

Vágólapra másolva!
A Heti Válasz főszerkesztőjének feleségét jelölte ki a Magyar Közlöny szerkesztőjévé Navracsics Tibor közigazgatási miniszter. A korábbi szerkesztőt egy éve nevezte ki még az MSZP-kormány kancelláriaminisztere.
Vágólapra másolva!

A Magyar Közlöny és a Határozatok Tára élére új felelős szerkesztőt jelölt ki Navracsics Tibor hétvégén beiktatott közigazgatási és igazságügyi miniszter. Navracsics döntése a Hivatalos Értesítő 42., vasárnap megjelent számában jelent meg.

Az új felelős szerkesztő Borókainé Vajdovits Éva lesz, aki Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztőjének, az első Orbán-kormány szóvivőjének a felesége. Ez derül ki az új miniszterelnök honlapjának, az orbanviktor-hu-nak az egyik képaláírásából. Borókainé 2006 őszéig az igazságügyi és rendészeti minisztérium főosztályvezetője is volt az Opten törvénytárban megjelent igazságügyi személyi hírek szerint.

Az előző felelős szerkesztőt, Tordai Csabát egy évvel ezelőtt, 2009. május 25-én nevezte ki Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt akkor vezető miniszter.