Kommandósok fékezték meg a dühöngő beteget Somoskőújfalun

Vágólapra másolva!
Sem a mentősök, sem a rendőrjárőr nem bírt azzal a férfival, akit szerdán akartak kórházba szállítani Somoskőújfaluból. A beteg eltorlaszolta lakásának bejáratát, dühöngött és fenyegetőzött. Végül kommandósok fékezték meg.
Vágólapra másolva!

Kommandósoknak kellett megfékezniük egy 58 éves beteget Somoskőújfalun, hogy a mentők kórházba szállíthassák szerdán - közölte a Nógrád megyei rendőrség. Amikor kijöttek a mentők, a férfi dühöngeni kezdett, és nem tudták beültetni a mentőautóba, ezért rendőri segítséget kértek. Mivel összetörte lakásában a berendezési tárgyakat, a bejárati ajtót eltorlaszolta, majd késsel és baltával fenyegetőzve kiabálta, hogy mindenkit megöl, és magával is végez, a rendőrjárőr is erősítést kért.

A férfit végül a Cserhát bevetési alosztály rendőrei fékezték meg, akik előbb lefújták könnygázsprayvel, majd elkapták, miközben a férfi kést, üvegeket és élelmiszereket dobált feléjük. A megbilincselt férfit végül sikerült kórházba szállítani, az intézkedés közben nem sérült meg. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tett ellene.