Százezreket nyert egy fideszes képviselő Luxoron

Vágólapra másolva!
Véletlenszerűen beikszelt számokkal nyert több mint 700 ezer forintot Luxoron Bábiné Szottfried Gabriella fideszes parlamenti képviselő, aki vagyonnyilatkozatában is feltüntette szerencsejátékon nyert pénzét. A képviselő családi nyaralásra tervezi költeni a nyereményt, de juttatott belőle az árvízkárosultak megsegítésére is.
Vágólapra másolva!

754 645 forintot nyert szerencsejátékon Bábiné Szottfried Gabriella fideszes országgyűlési képviselő, Sződliget polgármestere - derült ki a politikus hétfő este nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából.

Bábiné az [origo] megkeresésére szerdán elmondta, hogy a pénzt Luxoron nyerte tavasszal. A Luxor a Szerencsejáték Zrt. honlapja szerint a legfiatalabb magyar országos számsorsjáték, ebben a játékban is heti sorsolást tartanak.

"Havi lottóm van, állandó számokkal, és időnként, amikor úgy gondolom, akkor Luxort is szoktam játszani, de azon ötletszerű szokott lenni a kitöltés" - mondta a képviselő, hozzátéve, hogy lottón több évtizede játszik, de azon csak néhány kettes találata volt eddig.

A nyeremény egy részét Bábiné szerint családi nyaralásra fogják költeni, de az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatott belőle az árvízkárosultak megsegítésére is.