Jobban érzi magát a parlamentben rosszul lett képviselő

Vágólapra másolva!
Még mindig kórházban van, de már sokkal jobban érzi magát Csizi Péter fideszes képviselő, aki hétfőn került kórházba stroke gyanújával. Később kiderült, hogy a 28 éves képviselőnél arcüreggyulladás okozott rosszullétet.
Vágólapra másolva!

Csizi Péter 28 éves fideszes képviselőhöz hétfőn kellett mentőt hívni a Parlamentbe. A politikus kedden a Független Hírügynökségnek arról beszélt, hogy valószínűleg egy visszamaradt arcüreggyulladás okozta a rosszullétet: belázasodott, felszökött a vérnyomása, látászavar és erős fejfájás jelentkezett nála. Azt mondta, már jobban van, bár a fejfájása még nem múlt el teljesen. A képviselőre még több vizsgálat vár a következő napokban.

A politikus a Parlamentben lett rosszul. Azt mondta, eleinte kicsit szédült, de ezt az időjárásnak és a frontnak tudta be. Aztán az ülésteremben, amikor egy levelet akart elolvasni, összefolytak a betűk, és erősödött a fejfájása is, ekkor kért orvosi segítséget. Csizinek a következő két napban még több vizsgálaton is át kell esnie, kedd éjszaka például a keringését nézik majd.