Útonállót fogtak a Gellérthegyen a rendőrök

Vágólapra másolva!
Egy kamufegyverrel próbált kirabolni több embert csütörtök este a Gellérthegyen egy 36 éves férfi. A rendőrök hamar elfogták, kiderült, hogy alig két hete is garázdálkodott a környéken.
Vágólapra másolva!

Rövid idő alatt sikerült elfogniuk a rendőröknek azt a férfit, aki több embert fegyverrel fenyegetett, volt akit ki is rabolt csütörtök este a budapesti Gellérthegyen. Csütörtök este telefonált be a rendőrségre két ember, miután a Gellérthegyen megpróbálta őket kirabolni egy fegyveres. A támadó csak azért nem járt sikerrel, mert nem volt náluk semmilyen érték.

Később újabb bejelentés érkezett a hegy másik oldaláról: a rabló egy fiatal párt fenyegetett meg ugyancsak fegyverrel, és elvette a pénzüket. A rendőrök rövid időn belül kiérkeztek és elkezdték átvizsgálni a környéket. Hamarosan rábukkantak a támadóra, akit áldozatai azonosítottak is. A 36 éves férfi elismerte tetteit. Kiderült, hogy a fegyvere nem valódi.

A támadót a rendőrök őrizetbe vették. A gyanú szerint nem most először követett el bűncselekményt, alig két hete már megpróbált hasonló módon kirabolni két külföldit - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.