Vágólapra másolva!
Egy 57 ezer forint érő karkötőt, illetve kétszáz-harminc ezer forint zsákmányoló tolvajt is elfogtak a héten a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Több tolvajt is elfogtak a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói a héten - olvasható rendőrség honlapján. Az RRI három repülőtéri dolgozó ellen indított büntetőeljárást lopás gyanúja miatt, a két eset szerdán történt.

Az egyik utastól a biztonsági átvilágítás során lopták el majdnem kétszáz eurót - közel 57 ezer forintot - érő ezüstkarkötőjét, melyet az utasbiztonsági kapunál található szalagra helyezett az ellenőrzés idejére. Az utas a karkötőt ott felejtette, később hiába ment vissza érte, az ellenőrök már nem találták. A kamerafelvételek alapján kiderült, hogy az egyik reptéri dolgozó volt a tettes.

Közel kétszáz-harminc ezer forintnyi valutát loptak reptéri rakodók egy másik utas poggyászából, aki Bécsbe utazott. A házaspár férfi tagja már csak az osztrák városban vette észre, hogy eltűnt a pénz pénztárcájából. A reptéri nyomozók még aznap azonosították az elkövetőket, akik a felrakodás során emelték el a pénzt.