Jobban van a katapultból kiesett fesztiválozó

Vágólapra másolva!
Orvosai szerint kielégítő annak a fiatalembernek az állapota, aki a Hegyalja Fesztiválon súlyos balestet szenvedett, amikor kizuhant egy katapultból. A fiatalemberen több operációt is elvégeztek, arckorrekciós műtétre valószínűleg nem lesz szükség.
Vágólapra másolva!

Megoperálták a karját és a lábát is annak a fiatalembernek, aki több mint egy hete szenvedett súlyos balesetet, amikor 14 méter magasból kizuhant a katapultból a Hegyalja Fesztiválon.

"A fiatalembernek eltört az arccsontja is, de lehet, hogy nem lesz szüksége arckorrekciós műtétre, mert a törött csont nem mozdult el" - közölte hétfőn Vitkai Éva, a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházba sajtófőnök. Hozzátette: a beteg állapota kielégítő.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást, még vizsgálják, hogyan történhetett a baleset, miért nem fogta meg a biztonsági heveder a férfit. A katapult szerkezet egy állványról gumikötél segítségével lövi a magasba a kétüléses beülőben biztonsági hevederrel rögzített embereket.