Egy láda sört ígér az LMP a szocialisták programjáért

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Egy láda sört ígér az LMP annak, aki először megtalálja az MSZP programját. Karácsony Gergely ezt azután ígérte, miután kedden bevitte saját programjukat az MSZP székházába, és cserébe szerette volna látni a szocialisták programját, de nem foglalkoztak vele. A párt kampányfőnöke végül 10 perc várakozás után távozott.

Karácsony ezt azzal magyarázta, hogy amikor múlt héten Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje nyilvánosságra hozta az önkormányzati választási programjukat akkor egy szocialista képviselő azzal vádolta az LMP-t, hogy azt róluk másolták. Karácsony azt mondta, azért próbálkoztak a szocialista székházban mert eddig még sehol sem sikerült rátalálniuk az MSZP programjára.

Szanyi Tibor, az MSZP budapesti kampányfőnöke szerint a programot nem kell annyira keresni, mert azt már az összes budapesti háztartásba eljuttaták. Szanyi sajtótájékoztatóján megmutatta a Zöld Budapest című füzetet majd azt mondta, hogy az LMP aktivistái a hosszú hétvégén kihordhatják a láda sört minden háztartásba.