Halálra gázoltak egy menekülő norvég férfit az M1-esen

Vágólapra másolva!
Rendőrök elöl menekülő férfit gázoltak halálra az M1-es autópályán. Az üldözött férfi kocsija szalagkorlátnak ütközött, ezt követően a férfi megpróbált segítséget kérni, de egy előző autó elgázolta.
Vágólapra másolva!

Halálra gázoltak egy 25 éves norvég férfit pénteken hajnalban az M1-es autópályán. Az osztrák rendőrök a magyar-osztrák határ közelében igazoltatták a férfit, aki iratait hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A rendőrök kilométereken át üldözték a Budapest felé menekülő férfit, az M1-es autópályán azonban szem elől tévesztették. "Azután, hogy elmenekült, nem sokkal később a belső szalagkorlátnak ütközött, autója bal első futóműve kitört" - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi az anyósülés oldalán kiszállt a kocsiból, átmászott a pálya közepén lévő terelőn, és ott, az előzősávban sodorta el - egy kamion alá lökve - egy autó - mondta el Kocsis Tünde. Kocsija nyitva hagyott ajtajának egy személyautó ütközött. Az abban ülők nem sérültek meg. A kamion sofőrje nem állt meg a baleset után, a rendőrség a baleset tisztázásának érdekében ezért őt még keresi.