Halálos baleset történt a ferihegyi gyorsforgalmi úton

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, három pedig megsérült abban a balesetben, amely vasárnap este történt a ferihegyi gyorsforgalmi úton. Az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.
Vágólapra másolva!

Súlyos közúti baleset történt vasárnap este a ferihegyi gyorsforgalmi úton, és egy ember halálát okozta, három másik pedig súlyosan megsérült - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Frontálisan összeütközött egy személyautó és egy mikrobusz a gyorsforgalmi út XVIII. kerületi szakaszán, egy keresztirányú kőhídnál. A mikrobusz áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ekkor karambolozott a kocsival.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A buszban ketten utaztak. A sofőr a helyszínen életét vesztette, utasa könnyebben megsérült, a helyszínen el tudták látni sérülését. A személyautóban három ember utazott, mindegyiküket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók csak fél órai munkával tudtak kiszabadítani a roncsokból minden sérültet. A gyorsforgalmi út kerületi szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.