Vágólapra másolva!
Egy tehergépkocsi alá csúszott autójával egy fiatal nő Győr-Moson-Sopron megyében csütörtök reggel. Súlyos sérüléseket szenvedett, háromnegyed óra alatt tudták kiszabadítani az kocsiból. Az első adatok szerint a teherautó nem adta meg az elsőbbséget.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérüléseket szenvedett egy nő, aki teherautó alá szorult kocsijával a Győr-Moson-Sopron megyei Beled közelében - közölte a katasztrófavédelem ügyelete csütörtökön reggel. A 26 éves nő Kapuvár felől haladt személyautójával Beled irányába, amikor a ciráki lehajtónál elé kanyarodott egy teherkocsi, amely az elsődleges szakvélemény szerint nem adta meg az elsőbbséget. A nő már nem tudott kitérni, illetve megállni, s a gépkocsival becsúszott a teherjármű alá.

Az MTI helyszínről származó értesülései szerint mintegy háromnegyed órába telt, amíg sikerült a nőt kiszabadítani, s majdnem ugyanennyi időbe, amíg állapotát sikerült annyira stabilizálniuk a mentőknek, hogy szállítható lett.

Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt közölte: az érintett szakaszt lezárták ugyan a forgalom elől, de az arra közlekedőknek csak pár száz méteres kitérőt kell tenniük, hogy folytathassák útjukat.