Maró anyaggal öntötték le a paposi polgármesterjelölt autóját

Vágólapra másolva!
Maró anyaggal öntötték le a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjének autóját a Szabolcs megyei Paposon. A rendőrség rongálás miatt nyomozást indított.
Vágólapra másolva!

Megrongálták a Fidesz-KDNP paposi polgármester-jelöltjének autóját; a személygépkocsiban több százezer forintos kár keletkezett - közölte Fülöp István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik fideszes országgyűlési képviselője kedden.

A Mátészalkához közeli településen még vasárnap este rongálták meg ismeretlenek Kósáné Jakab Valéria, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjének autóját - mondta a politikus. A kocsi karosszériáját erős maró hatású anyaggal öntötték le, amely súlyosan károsította a jármű fényezését. A paposi polgármester-jelölt feljelentést tett a több százezer forintos kárt okozott autórongálási ügyben.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette, hogy valóban érkezett feljelentés Paposról a rendőrségre gépkocsi-rongálás miatt. Az ügyben a mátészalkai rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.