Szexuális erőszak miatt nyomoznak egy győri kórházban

Vágólapra másolva!
Egy 18 éves nő bejelentést tett arról, hogy egy közhasznú munkás megerőszakolta a győri Zrínyi utcai kórház területén. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.
Vágólapra másolva!

Kórházban történt szexuális bűnügyben nyomoznak a győri rendőrök, miután egy 18 éves nő bejelentést tett arról, hogy a Zrínyi utcai kórház egy közhasznú munkása az intézmény területén akarata ellenére szexuális aktusra kényszerítette - közölte a megyei kapitányság sajtóügyeletese. Az MTI meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva azt állítja: a nő korábban az épületkomplexumban működő anyás csecsemőotthon lakója volt, nagykorúvá válása miatt ki kellett költöznie onnan, de - átmeneti jelleggel - a kórház épületében maradhatott.

Egy kórházi forrás úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy a sértett cselekvőképességet korlátozó gondnokság alatt állt. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója szerint a fiatal nőt pszichiátrián kezelték, de amíg tart a rendőrségi vizsgálat, az orvos nem mondott többet az ügyről. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.